FABRANS Tekstil Sektörüne Yön Veren Markalardan Birisi Olmaya Hazırlanıyor

featured

Ülkemiz tekstil sektöründe çok güçlü bir üretim ağına sahip ve her sektörde olduğu gibi bu sektörde de işleyişe yön veren belirli markalar sürece öncülük ediyor. Birçok dev tekstil markası güçlü üretimleri ile ülkemizi tüm dünyada tekstil alanında var etmeyi başarıyor.

Son günlerde ise sektörde konuşulan bir marka dikkatleri çekiyor. Dev firmalar ile kıyasıya bir rekabete hazırlanan FABRANS ülkenin tekstil gücüne güç katacak bir yapı ile bende varım diyor. Böyle güçlü bir sermaye, böyle güçlü bir teknoloji ile üretime başladığı için de kısa sürede dikkatleri üzerine çekiyor. Bizlerde markayı daha yakından tanıyarak hedeflerine ve hayallerine ortak olmak istiyoruz.

Biraz araştırma yaptığımızda öncelikli dikkatimizi çeken detay üretilecek olan FABRANS markasında tekstil ve hazır giyim parçalarında hedeflenen kalite düzeyi oluyor. Kullanılan kumaşların kalitesi ve her bir parça için yapılan tasarımlar Türkiye piyasasını da aşarak dünya devi markalarla rekabet edebilecek özellikler taşıyor. Ve elbette yüksek kaliteli ürünler için planlanan fiyatlandırma politikaları fiyat performans üstünlüğünü her koşulda ele alacaklarını gösteriyor. Bu da FABRANS’ın birçok dev firmayı geride bırakarak sektöre yön veren markalardan birisi olmaya hazırlandıklarını ortaya koyuyor.

FABRANS markayı merak edenler için güzel bir de haber verelim. Çok yakın zamanda tüm ürünlerine ulaşabileceğiniz online alışveriş sistemi devreye alınmak üzere. Kış sezonuna bu hazırlıkların yetiştirileceği ifade ediliyor.

Sosyal Medyada Fabrans:

https://www.instagram.com/fabransturkiye/

https://twitter.com/fabransturkiye