“İşimiz lezzet, gücümüz eğlence” dediler! Ziyade Fasıl lezzet ve eğlencenin sabit adresi oldu

featured

Ziyade Yalıkavak’ta, akşamın ilk saatlerinden gece yarısına kadar bitmeyen enerjik eğlence programı, göz kamaştıran şovları ve unutulmaz, kimi zaman da nostaljik DJ performansları ile Bodrum’da eğlence tutkunlarının vazgeçilmezi oldu. Muhteşem ambiyansıyla misafirlerine benzersiz akşam vaat eden Ziyade Fasıl, unutulmayacak lezzetleri ile hem göze hem damağa hem de dimağa hitap etmeyi kısa sürede başardı.

Dünyada “kör tadım” yapan 3 kadın şeften biri olan işletmeci şef Özlem Mekik’in yaratıcı ve özgün tatlarının bulunduğu lezzetleriyle misafirlerine adeta bir ziyafet yaşatan Ziyade Fasıl, menüsünde koşulsuz lezzet odaklı yaklaşımından ödün vermeden benzersiz seçenekleri ve sunumları ile misafirlerine bambaşka bir lezzet deneyimi vaat ediyor. Ekşi Elmalı Kabak Sızma, Baron, Kokoreç, Etli Pazı Sarma, Semi Dry Aged Dana Bonfile Şaşlık ve Tahinli Pancar Tatlısı, menüde öne çıkan lezzetlerin başında geliyor.

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda hizmet veren D’Plaj Residans’ta lezzet ve eğlencenin yeni adresi olan Ziyade Yalıkavak, isim kâşifi olduğu ‘yeni nesil meyhane’ kavramıyla, eğlencede liyakatten hiç ödün vermeden 18 yılın bilgeliğiyle mutluluğun sabit adresi olmaya devam ediyor.