Galatasaray, Altay'ı konuk ediyor

featured

Galatasaray, Altay’ı konuk ediyor

Galatasaray Altay maçı canlı yayın kanalı ve saati belli oldu! Peki, GS Altay maçı saat kaçta? Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında yarın karşı karşıya gelecek Galatasaray ile Altay, tarihlerinde 83. kez mücadele edecek.

Süper Lig’de dalgalı bir performans sergileyen sarı-kırmızılı ekip, geride kalan 14 maçta 6 galibiyet, 4’er de beraberlik ve mağlubiyet yaşadı. 22 puan toplayan “Cimbom”, namağlup lider Trabzonspor’un 14 puan gerisinde 8. sırada yer aldı.

Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde sezona iyi bir giriş yapan İzmir temsilcisi, son 7 maçta 2 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı. Bu sezon ligde 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 17 puan toplayan Altay, haftaya 13. sırada girdi.

GALATASARAY-ALTAY MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray-Altay maçı 4 Aralık Cumartesi yani bugün saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma Nef Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun gerçekleştirecek. Maçın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

GALATASARAY-ALTAY MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Galatasaray-Altay maçı beIN SPORTS 1’den naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Morutan, Halil, Kerem, Mohamed

ALTAY: Lis, Cebrail, İbrahim, Murat, Özgür, Poko, Zeki, Pinares, Kappel, Bamba, Rodriguez

TERİM CEZALI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, cezası nedeniyle takımının başında sahaya çıkamayacak. Fatih Terim’in yerine sarı-kırmızılı takımın başında antrenörler Selçuk İnan ve Necati Ateş yer alacak. Öte yandan Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig’deki son 5 karşılaşmanın 4’ünde galibiyet alamadı.