MDEX ve Alpaca Finance, güvenli ve kârlı bir yatırım ortamı sunacak

Ethereum ekosisteminin sunduğu verimlilik ve çeşitliliği düşük işlem ücretiyle buluşturan MDEX, en büyük kredi protokolü Alpaca Finance ile ortaklık kurdu. Ortaklıkla, kripto para birimlerinde varlık değişimleri, yatırımcılar tarafından sorunsuz ve daha uygun maliyetlerle gerçekleştirilecek.

Taraflar arasında doğrudan kripto para işlemlerine olanak sağlayan DEX (merkezi olmayan kripto para borsası) piyasasında faaliyet gösteren MDEX, yeni nesil standartları geliştirmeye yönelik bir adım attı. MDEX, yatırımcılara daha iyi likidite sağlayarak performanslarını artırmak amacıyla, 1,41 milyar dolar tutarındaki varlıkları buluşturan en büyük kredi protokolü Alpaca Finance ile ortaklık kurdu. DEX ve DeFi (merkezi olmayan finansal yapı) alanında önemli pazar paylarına sahip iki şirketin ortaklığı, yatırımcıları güvenli ve kârlı bir yatırım ortamıyla tanıştıracak. Binance Smart Chain üzerinde kaldıraçlı verim işlemlerine izin veren Alpaca Finance, ortaklıkta likidite teşviklerini artırıcı bir mekanizma olarak görev alacak. İlk entegrasyon turları eylül ve ekim aylarında tamamlanan ortaklıkla MDEX, verimliliğini artırarak yeniden zirveyi zorlayacak. 

2. en büyük merkezi olmayan ticaret platformu

MDEX tarafından ortaklığa ilişkin yapılan duyuruda şu açıklamalar yer aldı: “Toplam 2,3 milyar dolar kilitli varlığımızla (TVL), ikinci en büyük merkezi olmayan ticaret platformuyuz. DEX standartlarını geliştirmeye yönelik adımlarımıza bir yenisini daha ekledik. En büyük kredi protokolü Alpaca Finance ile DEX ve DeFi alanlarında güç birliği oluşturduk. Kurduğumuz ortaklıkla Alpaca Finance, kullanıcılara daha fazla likidite teşviki sağlayacak. Oluşturduğumuz entegrasyon sayesinde varlık değişimleri birkaç havuzda yapılacak. Böylece yatırımcılar işlemlerini sorunsuz ve daha uygun maliyetlerle gerçekleştirecek.”

Güvenli ekosistemi ile kârlılığı artıracak

Yeni bir platform oluşturmak için Huobi Eco Chain, DEX, Ethereum IMO/ICO ve DAO (merkezi olmayan organizasyon) bileşenlerini buluşturan MDEX’in güvenli ekosistemi ile yatırımcıların kârını artırdığını belirten şirket yetkilisi, “MDEX olarak günlük yüz milyonlarca dolarlık işlem hacmimizle yatırımcıları yüksek AP oranlarıyla buluşturuyoruz. Çift madencilik yeteneğimizle, DEX alanında ilk tercih edilen platformlardan birine dönüştük. Yeni ürünlerle rekabetin hızlandığı DEX alanında Alpaca Finance gibi likidite sağlayıcıları için kalıcı kayıpları azaltmak, yatırımcıların kârlarını artırarak risklerini korumak amacıyla kurduğumuz bu ortaklıkla daha şeffaf ve verimli bir yatırım ortamı sunuyoruz. Böylece DEX’te merkezi olmayan özerk bir organizasyona dönüşümü de tamamlıyoruz” ifadelerinde bulundu. 

Kalıcı kayıpları azaltarak rekabette öne çıkıyor

MDEX, kalıcı kayıpları azaltan, yatırımcıları daha aktif hale getiren kullanıcı modülü ile DEX piyasasında rekabette öne çıkıyor. MDEX, istikrarlı kripto para birimlerini aynı havuzda birleştiriyor. Likidite havuzunda en çok talep edilen bitcoin, ethereum gibi 19 para birimi bulunuyor. Bu birimlerin 12’si, ana akım istikrarlı para birimleri arasındaki değişimi destekliyor.