Hakan, anne babası yanında olamadan ilik nakli oldu: Yüreğimi yanına koydum

Hakan, anne babası yanında olamadan ilik nakli oldu: Yüreğimi yanına koydum
Hakan, anne babası yanında olamadan ilik nakli oldu: Yüreğimi yanına koydum

Annesi Sabriye ve babası Gökhan Dağdeviren tutuklu olan 11 yaşındaki hakan Dağdeviren’e geçen ocak ayında lenf kanseri teşhisi konulmuştu. Hastalık sürecinde annesine ihtiyaç duyan için sosyal medyada, TBMM’de, uluslararası arenada birçok kampanya başlatılmasına rağmen annesine gerekli izinler verilmemişti. Hakan Dağdeviren, Ankara Şehir Hastanesi’nde yine anne ve babası olamadan ilik nakli oldu.

Hakan Dağdeviren için Ankara Şehir Hastanesi’nde ilik nakli odluğunu duyuran sanatçı Suavi, “İlk 15 gün oldukça önemliymiş. Dilerim iyi haberlerini alırız. Yüreğimi Hakan’ın yanına koydum bu gece, tükenmeyelim diye, hep birlikte.., umutla” ifadelerini kullandı.

Hakan kardeşim, Ankara Şehir Hastahanesi’nde bugün ilik nakli ameliyatı olmuş. İlk 15 gün oldukça önemliymiş. Dilerim iyi haberlerini alırız. Yüreğimi Hakan’ın yanına koydum bu gece, tükenmeyelim diye, hep birlikte.., umutla.❤️

 

https://twitter.com/Suavi_Suavi/status/1392562680301596672

 

ANNE 6 YIL 10 AY, BABA 19 YIL CEZA ALDI

İki yıl önce Gülen cemaatine yönelik soruşturmalar kapsamında önce baba Gökhan Dağdeviren tutuklanıp Eskişehir Cezaevine, 15 gün sonra da anne Sabriye Dağdeviren tutuklanıp Çorum cezaevine konuldu.

Anne Sabriye Dağdeviren’in 6 yıl 10 ay 15 günlük hapis cezası onandı. Baba Gökhan Dağdeviren’in aldığı 19 yıllık hapis cezası ise Yargıtay aşamasında. İkisi de halen Eskişehir Cezaevinde tutuklu.