Ücretsiz İlan Vermek İçin Ne Yapılmalı? 

Ücretsiz ilan vermek için öncelikle siteye üye olmanız gereklidir.

featured

Ücretsiz ilan vermek için öncelikle siteye üye olmanız gereklidir. Üyelik işlemleri adınız soyadınız e-posta adresiniz şifreniz ve güvenlik kodunuzun olduğu bölümü eksiksiz bir şekilde doldurmanız ile başlar. Kimlik doğrulama süreci bakımından kimliğinizde yazılı olan ad soyad belgesi ile üye olmanız tavsiye edilir. Üyelikte yazmış olduğunuz e-posta adresinizin güncel bir e-posta adresi olması gereklidir. Bu Vitrinde sitesinden tüm bildiriler e-posta adresinize gönderilecektir.

Siteye yapmış olduğunuz üyelik kaydında kullanmış olduğunuz şifreniz en az 8 karakterden oluşmalıdır. Ayrıca şifre bir harf ve de bir rakam içermelidir. Üyelik bilgileriniz doldurulduktan sonra e-posta adresinize üyeliğinizi onaylamak için bir bildiri gönderilir. Ardından üyeliğiniz aktif hale gelir.

Ücretsiz Emlak Vasıta İlanı Nasıl Verilir? 

Ücretsiz emlak ilana için öncelikle üyeliğinizin aktif olması gereklidir. Ardında ilan var butonuna tıklamanız gerekiyor. Burada açılan sayfada ilanınıza uygun olan üst ve alt kategorileri belirleyin. Arrdından devam et butonuna tıklayıp diğer bölümlere geçin.

Burada ücretsiz emlak ve vasıta ilanı vermek için gerekli aşamalardan geçtikten sonra ilanınız yayına hazır hale gelir. Bu bölümde bulunan tüm işlemler tamamlandıktan sonra ilanınız hazırdır. Hazır hale gelen tüm ilanlar kontrol edilmek üzere editörlere gönderilir. Editörler tarafından kontrol edilen ilanların kurallara uygun olması halinde ilanlar en geç 6 saat içerisinde Bu Vitrinde sitesinde yayına alınır.