Torbalı Isı Sistemleri Hizmeti

Torbalı ilinde 2006 yılında Torbalı Doğalgaz adı altında ilk doğalgaz firması olarak kurulmuştur.

featured

Torbalı ilinde 2006 yılında Torbalı Doğalgaz adı altında ilk doğalgaz firması olarak kurulmuştur. Kaliteli mühendisleri ve uzman ekip çalışanları ile birçok tesisat alanında en iyi şekilde hizmet kalitesi sağlamaktadır. Isıtma ve soğutma sistemleri, montaj ve arıza işlemlerinde müşterilerin talepleri doğrultusunda her aşamada en iyi şekilde hizmet kalitesi sunabilmektedir. Müşterilerin ihtiyaçlarına en iyi şekilde hızlı olarak yanıt vermek için deneyimli kişilerle çalışan firma sizleri mağdur etmez.

Torbalı Doğalgaz Firması tüm gerekli kalite ve kontrol belgelerine sahip bir şekilde müşterilerini mağdur etmeden hizmetini en iyi şekilde yapar. Müşterilerinin taleplerini uzman kadrosuyla birlikte çözümlendirerek kolay bir şekilde hizmet akışı sağlar.

  • Doğalgaz tesisatı
  • Isı pompası montajı
  • Kombi montajı
  • Radyatör montajı

Olmak üzere daha birçok kategori içerisinde müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. 2011 yılında ise 64 yıldır bu piyasanın içinde olan DemirDöküm firmasının satış temsilcisi olmayı başarmıştır. Her geçen gün yenilikçi yaklaşımıyla beraber devam etmeyi başarmış olan Torbalı Doğalgaz firması günümüz teknoloji gelişimlerine ayak uydurarak yenilenmeye devam ediyor.

Kombi Montaj İşlemi

Mevcut veya sıfır, 2. El olmak üzere kombinin güçlü bir duvar zeminine monte edilerek yapılan işlemdir. Montaj işlemleri Torbalı Doğalgaz proje ekiplerince belirtilen yerlere yapılarak gerçekleştirilmektedir. Eğer kombiniz proje dışı bir yere montaj edilirse ne servisler sizinle ilgilenecektir ne de gaz firmaları. Bu nedenle kombi montaj firmanızı en iyi şekilde seçmek de fayda vardır.

Kombi Bağlantı İşlemleri

Kombi öncelikle döşenmeden önce tesisat döşenmeli ve bağlantılar yapılmalıdır. Torbalı Doğalgaz firması sizlere bu hizmetleri en iyi şekilde sağlar. Tesisat bağlantıları düzgün bir şekilde gerçekleştirildikten sonra kombi montajıyla birlikte kombinin çeşidine göre baca bağlantısı gerekecektir. Baca bağlantı işlemi bu alanda oldukça önem taşır ve kesinlikle kombi montaj işlemi nasıl bir uzman tarafından yapılıyorsa bu işlemde uzmanlar tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kombi Monte İşlemi

Kombi monte işlemi Torbalı Doğalgaz firması tarafından üretici firma ve gaz dağıtım şirketinin şartlarına göre gerçekleştirilir. Aksi yapılmaz kesinlikle hizmet sağlanamaz. Ayrıca can ve mal güvenliği ön planda tutulması önem taşır. Bu nedenle de Torbalı Doğalgaz firması gibi sertifikalı ve işinde uzman gerekli anlaşmalar gerçekleştirmiş şirketlerle çalışmak önem arz eder. Kombi monte işlemi sırasında gerçekleşecek bazı aşamalar:

  • Kombi uygun görülen proje ekipleri tarafından onaylanmış güçlü duvara monte edilir.
  • Kombiniz ile birlikte verilen hermetik baca çıkışı için yer açılacaktır.
  • Kombinin bacası da kesinlikle şartnamelere uyulacak şekilde Torbalı Doğalgaz ekipleri tarafından takılır.
  • Tesisatın kurulumu bittikten sonra gidiş ve dönüş bağlantıları kontrol edilir.
  • Tesisat bağlantısının bitmesinden sonra kaloriferlere su verilir.
  • Gerekli kontrollerin hepsinin sağlanması sonunda kombi montaj işlemi başarıyla gerçekleşmiş olacaktır.

Torbalı Doğalgaz Firması 12 senedir bu işe gönül vermiş ve kaliteli, kontrollü, güvenli bir şekilde hizmet ağı vermektedir.

Kaynak: https://torbaliisi.com.tr/